Kliknutím na "Súhlasiť" súhlasíte so ukladaním súborov cookie na vašom zariadení na zlepšenie navigácie na stránke, analýzu používania stránky a pomoc pri našich marketingových aktivitách. Pre viac informácií si pozrite naše Zásady ochrany osobných údajov.
REcepty
Hlavné jedlá

Pečené kačacie prsia s červenou kapustou a domácou lokšou

  • Čas prípravy

    30

    Min

  • Čas varenia

    Min

  • Počet porcií

    4

  • Náročnosť

    Stredná

INGREDIENCIE

Ingrediencie:

300g kačacích pŕs

200g červenej kapusty

25g chrenu

10g med alebo cukor

5ml balzamikový / vinný / jablčný ocot

nové korenie

klinčeky

voda

Ingrediencie na omáčku:

150g šípkového džemu

25g balzamikového octu

25g sójovej omáčky

200g šalát pak choi

30g masla

sezam

Ingrediencie na lokše:

500g zemiakov

100g polohrubej múky

100g masla (na potretie)morská soľ

Obľúbené recepty
No items found.